Evenementenloket

Persbericht 6 januari 2014
Locatie evenementenloket

EVENEMENTENLOKET 1
Het
evenementenloket knalt uit de startblokken !
Dankzij de vele verenigingen en actieve inwoners bruist onze gemeente van activiteiten, evenementen en creativiteit. Om de organisatoren daarbij een serieus handje te helpen, opende op 6 januari 2014 een uniek evenementenloket. Deze nieuwe dienst wordt bemand door een coördinator en vijf medewerkers. Zij helpen jullie een geslaagd, kwalitatief en veilig evenement op poten te zetten.

Waar vinden jullie het evenementenloket ? 
Het evenementenloket is gelegen aan de Turnhoutsebaan 200 in Schilde (voormalig KBC-kantoor). De ingang bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Jullie zijn er steeds welkom tijdens de openingsuren :

maandag             8.30u-12.30u                 14u-16u (*)
dinsdag               8.30u-12.30u                 14u-16u (*)
woensdag           8.30u-12.30u                 14u-16u             16u-19u (*)
donderdag          8.30u-12.30u (*)            14u-16u
vrijdag                 8.30u-12.30u                 14u-16u             16u-19u (*)

(*)  op afspraak : tel 03 380 16 83 / evenementen@schilde.be

Waarvoor kunnen jullie bij het evenementloket terecht ?

Wanneer dienen jullie een aanvraag voor een evenement in ?
Jullie dienen een evenementenformulier in bij het loket wanneer jullie een feest, kermis, een sportief of cultureel evenement organiseren OF wanneer het evenement plaatsvindt op de openbare weg, een openbaar terrein of een privaat terrein dat publiek toegankelijk is

Het evenementenformulier vinden jullie op www.schilde.be of bij het evenementenloket. Een medewerker van het evenementenloket zorgt er voor dat jullie vragen en aanvragen bij de juiste gemeentelijke diensten terecht komen. Indien nodig wordt een overleg met de veiligheidsdiensten georganiseerd. De dossierbeheerder houdt jullie op de hoogte van de status van de aanvragen en bezorgt jullie, nadat het dossier afgerond werd, de nodig vergunningen en documenten

LET OP ! Privé-feesten of -evenementen zoals een tuinfeest, communiefeest, familiefeest ….. moeten niet gemeld worden !!!