UIT netwerk

             


Deadlines 2970 Actief en Info 

Handleiding UIT netwerk
Auteursrecht

AAN DE VERENIGINGEN

Zoals jullie ondertussen ongetwijfeld weten, werkt het Gemeentebestuur van Schilde samen met de UIT-databank om de activiteiten te publiceren. Er staat reeds een link naar het UIT-netwerk op de gemeentelijke website met onderaan op de homepagina een agenda met vermelding van die activiteiten.

Ook de activiteiten van jullie vereniging kunnen hier op vermeld worden maar dat moeten jullie dan wel zelf doen !
Die activiteiten worden automatisch opgenomen in “2970 actief” die elke maand door het Gemeentebestuur wordt uitgegeven. Hierbij dienen jullie wel rekening te houden met de gemeentelijke data voor deadlines; 

LET OP !!!

Bij de invoerlijn LOCATIE dienen jullie wel een locatie te vermelden in Schilde omdat het anders onmogelijk is een en ander uit het netwerk te halen. Vermeld dus steeds een vertrekplaats in Schilde, zelfs indien jullie evenement doorgaat in een andere gemeente ! Dit laatste kunnen jullie vermelden in de toelichting waarvoor jullie een volledig vakje ter beschikking krijgen !
Wederkerende activiteiten kunnen jullie ook toevoegen door bij een optie “wederkerend” en een “einddatum” toe te voegen. Zo kunnen jullie dergelijke activiteiten in één keer voor een gans werkjaar toevoegen zodat jullie daarna gerust kunnen zijn.